► Egy közel 150 éves intézménytől megbízást kapni rendkívül megtisztelő.  A Zeneakadémia nemzetközi versenyein a social média anyagok készítésére kapunk megbízásokat.  A „Backstage- koncepciót” az egyetem kommunikációs és social média csapatával közösen fejlesztettük.
► Az egyhetes Marton Competition énekverseny résztvevői a világ minden tájáról érkeztek. A Zeneakadémia a verseny összes fázisát élőben streamelte. A mi küldetésünk az image anyagok elkészítése és a backstage videók forgatása volt.
 Az összes fellépő a backstage-ben készült arra a pillanatra, hogy színpadra lépjen. Itt természetesen nem zavarhattuk meg a fiatal előadókat, viszont sok lehetőség adódott a spontán pillanatok rögzítésére. Az egyhetes esemény alatt 43 rövid videót készítettünk, amelyek között volt olyan ami az élő közvetítéssel párhuzamosan került fel a világhálóra.
 A Zeneakadémia minden évben Bartók Béla nagysága előtt tiszteleg a Bartók World Competition megrendezésével. A vonósnégyesekkel közvetlen közelről dolgozhattunk, a social média anyagokkal pedig az esemény social kommunikációját segítettük.
Vissza