► Zala egy tehetséges fiatal tornász, akivel kisgyerekkora óta több alkalommal forgattunk és aki később része lett a Magyar Telekom sport szponzorációs kommunikációjának is.

► Az America's Got Talent showt is megjárt Lords of Gravity-vel forgatni igazi különlegesség volt a számunkra. Hihetetlenül dinamikus és látványos produkciót bemutató csapat, akikkel inspiráló volt több social filmet is készíteni. A filmben látható extrém alsó kameraszemszög külön védjegyünkké vált.
► A Magyar Telekom hosszú ideje elkötelezett a sportszponzoráció terén: névadó szponzora a FTC-Telekom és a Telekom-Veszprém sport egyesületeknek, de támogatott olyan egyéni rendezvényeket is, mint pl. a budapesti FINA vizes világbajnokság. A vállalat aktívan kommunikál erről a tevékenységéről a célcsoporttal, évek óta ebben vagyunk partnerei. A támogatott egyesületekkel és sportolókkal készítünk filmes és fotós anyagokat gyakorlatilag minden médiumra. Olimpikonokkal, világ- Európa és országos bajnokokkal és szurkolókkal dolgozunk testközelben. Ebből a rengeteg anyagból mutatunk most egy válogatást.
Vissza