► Legendás zenészek alkotják az iLand zenekart: Pálvölgyi Géza, Dorozsmai Péter, Takáts Tamás, Madarász Gábor és Kontor Tamás több évtizedes előadói múlttal rendelkeznek. Pusztán ezért is megtisztelő volt Dorozsmai Péter dicsérő szavait olvasni, miután először látta a kész anyagot:
Az nekem természetes, hogy a zenekaron belül fél szavakból is megértjük egymást, és nagy az összhang. De az ritka, amikor valaki ebbe kívülről belecsöppen, "külsősként", és pár óra közös munka után úgy érzem, mintha ő lenne a 6. zenekari tag. Veled így volt. Nagyon jó volt dolgozni veletek."  ​​​​​​​
Takáts Tamással több órán keresztül forgattunk -2 fokban és ő végig a csónakban ült, de a hangulat, a zord időjárás ellenére is, kiváló volt. A stúdióban a zenekar többi tagjával ugyanígy jó kedvvel, de profi módon forgattuk le ezt az érdekes hangulatú kisfilmet. A klip 2024. január 1-jén debütált és a "A sziget" című album egyik kiemelkedő dala. A dupla lemez a TOM TOM Records gondozásában jelent meg és ennek a dalnak a szerzője és szövegírója Pálvölgyi Géza. A werkfotókat Erhárd László, Melkvi Bea és Marton Enikő készítette.
Vissza